Post image of Comodo Antivirus

Comodo Antivirus

Comodo Antivirus (Comodo Internet Security) este un antivirus gratis sau mai bine spus o suita de securitate care contine un firewall, un antivirus si o functie HIPS destul de sensibila.

De asemenea vreau sa subliniez ca aceasta suita de securitate poate fi folosita si in scopuri comerciale nu numai personale ca majoriattea programelor de acest gen.


Dupa multi ani in care a fost antivirusul cu cel mai scazut procent in ceea ce priveste recunoastrea virusilor, Comodo Antivirus a primit in ultimul timp o serie de actualizari care au permis sa ajunga intr-o pozitie excelenta in testul de programe antivirus 2011 efectual de mine.


Dupa cateva luni de observatii, am observat ca viteza cu care isi actualizeaza baza de date (in prezent foarte mare) impotriva noilor amenintari este destul de lenta, am vazut ca a durat si cateva saptamani pana cand au fost adaugate in baza de date ultimi virusi aparuti, dar din testele efectualte de mine, incercand sa infectez un sistem protejat de Comodo Antivirus cu un malware sau virus necunoscut, virusii au fost recunoscuti ca fiind fisiere suspecte si intotdeauna mi-a fost propus de catre Comodo sa blochez rularea acestora.

In concluzie dupa parerea mea la acesta ora Comodo Antivirus este cel mai bun program antivirus gratuit.


Download Comodo Antivirus de AICI .


Posted by admin   @    16 ianuarie 2012 0 comments
Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share This Post

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

Related Posts

 0 Comments

Sorry, comments are closed.

This site is protected by WP-CopyRightPro