Post image of Maxthon 3

Maxthon 3

Maxthon este un browser web cu o interfata usor de modificat si adaptat. 

Maxthon nu e chiar un browser nou-nouț, ci un browser care prin versiunea 3 vine în liga browserelor bune.


E destul de cunoscut ca un browser al chinezilor, unde se pare că este al 2-lea ca număr de utilizatori. Proiectul a fost început ca o extensie la Internet Explorer numindu-se MyIE.

Ca să îi liniștesc pe cei care au stări de greață când aud de IE, Maxthon 3 folosește motorul de redare WebKit și doar la alegere Trident (Retro Mode) .

Este bazat pe motorul din Internet Explorer dar are mai multe caracteristici cum ar fi filtrul pentru reclamele realizate in flash, popup stopper, cleaner etc.

Schimba User Agent

Și Maxthon dispune de o opțiune prin care se poate modifica User-Agent pentru site-urile prost-făcute. Diferența față de Opera e că Google nu se încadrează în această categorie, deci nu e neapărat nevoie.


Inspector

E oficial: toate browserele au un fel de Firebug. Maxthon are un Inspector aproape identic (și nefolositor) cu cel de la Chrome.

Acesta se pare că nu funcționează în Retro Mode (Trident).

Motorul Trident

Maxthon folosea motorul de redare Trident, adică Internet Explorer cu alte butoane. Iar antipatia pentru IE nu a fost cauzată de butoane, ci de motorul Trident care rămăsese cu mult în urmă.

Acum Maxthon3 folosește 2 motoare de redare. Cel principal este numit generic Ultra Mode și e de fapt WebKit. La o apăsare de buton se poate trece la Trident. Așa putem vedea odată pentru totdeauna cât de slab este Trident.


Download Maxthon 3 de AICI .


Posted by admin   @    21 ianuarie 2012 0 comments
Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share This Post

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

Related Posts

 0 Comments

Sorry, comments are closed.

This site is protected by WP-CopyRightPro