Post image of Program de reparat Windows-ul

Program de reparat Windows-ul

Un superb Program pentru reparat windowsul,sau mai precis program pentru reparat erorile de windows este creat chiar de cei de la Microsoft, il puteti  folosi atunci cand aveti o problema legata de sunet,sau atunci cand aveti probleme cu unitatile optice,ca exemplu o problema des intalnita la windows 7 este atunci cand dvd-writerul nu mai apare in my computer ,folositi Microsoft Fix It iar erorile vor fi automat analizate si reparate de acest program pentru reparat windowsul.


Microsoft Fix It Center este o aplicaţie care scanează PC-ul Windows pentru probleme, şi stabileşte cele pe care le poate repara. Acesta va descărca cele mai recente solutii de la Microsoft, şi acoperă toate aspectele legate de sistemul dvs., de la accidente de performanta, la hardware-ul audio şi de dispozitive.


Odată instalat, ceea ce este rapid si usor, Microsoft Fix It Center are o interfaţă simplă, cu o lista a tipurilor de probleme pe care le puteti parcurge. Dacă faceţi clic pe butonul Run va începe o scanare a a sistemul dumneavoastră pentru această problemă, atunci Microsoft Fix It Center va propune o solutie


Download Microsoft Fix It de AICI .


Posted by admin   @    11 aprilie 2012 0 comments
Tags : , , , , , , , , , , , , ,

Share This Post

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

Related Posts

 0 Comments

Sorry, comments are closed.

This site is protected by WP-CopyRightPro